New York (dag 11)

Vandaag was misschien wel een van de rustigste dagen. Nadat ik sochtens lekker Supernatural gekeken heb, ga ik onder weg naar mijn, ja nu al, favoriete papier winkeltje Paper Source. šŸ˜Š 

Deze vestiging heeft helaas niet het setje wat ik eerder heb gekocht bij andere vestiging. Dus loop ik naar de andere vestiging toe. 

Foto komt van http://www.newyorkmybite.com.

Hier aan gekomen hebben ze gelukkig het setje nog! En ga ik natuurlijk even snuffelen bij de sale, want die hebben ze ook in New York! šŸ˜‰šŸ˜‰ Tot mijn verbazing staat er een yogamat bij, hij is zo leuk dat ik hem meeneem. Aanschouw:

En heb hem natuurlijk direct even getest! šŸ˜„ 

Haah perfect toch. We hebben geen pizza gegeten daarna, maar wel erg veel lekkere sushi. En een cosmopolitan,  omdat het happy hour was. Dat rietje was voor de show, daar moet je dus geen cosmopolitan door drinken… En aangezien ik, op een uitzondering na, geen alcohol nuttig, hakte deze wel direct in. šŸ˜… Gelukkig hadden we de allerlekkerste sushi van de Blue Ginger. Echt weer een genot om te eten, mmmmm.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s