New York (dag 5) 

Vanochtend weer lekker wakker geworden, wat nog steeds best vermoeiend is in verband met het tijdsverschil! Ik kreeg al wel heerlijk een Starbucks aangereikt door mijn lief. Die is gelukkig al om 6.30 open hihi. 

Vanochtend heb ik lekker rustig aan gedaan, we hebben overheerlijk ontbeten.

Manlief moet weer erg hard werken en ik besluit om naar Kleinfeld te gaan. Jawel, die van TLC, Say Yes To The dress! Ze zitten twee blokken verder op, lekker dichtbij.

Eenmaal binnen vraag ik of ik rond mag kijken, dat mag in de hal, maar niet in de zaal waar de brides to be zijn. Wat ik mij prima kan voorstellen, ik mag wel vanuit de hal kijken en het ziet er precies zo uit als op tv! 😄 En ik zag Dorothy Silver, die ook geregeld op tv voorbij komt. Ze zijn alweer aan het voorbereiden voor nieuwe opnamen, wat erg leuk is om te zien, ik ben helemaal in mijn nopjes. Ik vraag nog of ik een trunkshow mag bij wonen, maar die is helaas alleen voor brides to be. Wel mag ik beneden bij de assecoires en schoenen kijken, nou dat heb ik ook direct gedaan! Kijk maar mee.

Haha, ben ik toch binnen wezen kijken, zo leuk! Het stond, ook al ben ik getrouwd, als een van de eerste dingen op mijn todo lijstje (ja die heb ik gemaakt)

Daarna heb ik een nagelstudio gevonden om mijn nagels eens we laten doen. Nog nooit gedaan en even aan een local gevraagd welke goed was. En Bloomie Nails werd aan geraden. Ik vraag om een manicure en een pedicure. En ben wel benieuwd wat ze allemaal gaan doen. Eerst mag ik nagellak uitzoeken en daar gaan we dan!

Je krijgt zelfs een voet en beenmassage, heerlijk!

Ik weet niet of het normaal is, maar ik moest 10 minuten onder een blazer zitten en daarna wordt je aan je lot over gelaten en mag je kennelijk gaan. Ik merkte al dat mijn teennagels al op wonderbaarlijke wijze ergens tegen aan gekomen waren, maar mijn persoon was al bezig met een ander… En vier lagen nagellak achter elkaar duurt wel even om te drogen. Ik heb haar nog wel bedankt, maar vond het toch een kleine beetje gek… 

Als traktatie heb ik lekker een Herbal Tea gehaald bij de Starbucks en een lekker broodje bij de Subway.

In de middag heb ik het lekker rustig aan gedaan en savonds hebben we heerlijke burgers van de Five Guys gegeten, ik had echt een geweldig lekkere cheeseburger!! Alle groente verse en fris erop gedaan, je kunt precies meekijken hoe ze het doen.

En om al die calorieën er weer af te halen hebben we heerlijk een flink eind gewandeld, langs een orkest, fontein en een Washington Square Arch in Washington Square Park. 

Ik weet niet of ik het al had gezegd, maar het is gemiddeld 30 graden in New York. Meestal loop ik overal heen, maar het is ook erg prettig om lekker even de airco in te gaan. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s