New York (dag 3)

Vanochtend moest mijn lief werken, dus hij was vroeg op, kon lekker uitslapen heb ontbeten en een Starbucks gehaald, daarna heerlijk de high line op en neer gelopen. Het is gemiddeld 30 graden in New York, dus dan is het fijn als je even de airco in kan! šŸ˜„ 

Een extra uitkijk over de weg heen, kun je gezellig naar her verkeer kijken op een tribune. 

Creatief met rails šŸ˜„

Oh ohhh denk dat ze de vogels bedoelen, ze hebben in ieder geval wel gevoel voor humor. šŸ˜Š

Na de wandeling ben ik naar Chelsea market gelopen, lekker dichtbij. Hier heb je kledingwinkels, accessoires, maar vooral veel eettentjes met heerlijke geuren die je tegemoet komen. 

En het is hier altijd kerstmis, althans dat gevoel krijg ik hierbij als ik dit zie. Het is echt super gezellig, met heel veel leuke spulletjes. 

Een van de dingen die ik zo mooi vind aan New York is als je zo nu en dan naar boven kijkt. Dan ’s ie je ineens een compleet andere stijl op een gebouw, zoals hieronder. Alsof het bovenste gedeelte er eerst stond en de daar zo de rest onder hebben gebouw. Prachtig vind ik dat om te zien. Zo ben je gewoon nooit uit gekeken. 

En zo loop je verder langs het Flatiron gebouw. Supersmal en het lijkt mij qua ruimte niet enorm praktisch. šŸ˜‹

Zo loop ik naar Victoria’s Secret, die hebben ze in Nederland niet. šŸ˜„ Om vervolgens te belanden op Times Square!  Jawel! 

Even in de Disneystore kijken natuurlijk en kijken welke versiering ze nu hebben hangen! Vorige keer was het Peter Pan en nu de lampionnen van Tangled. 

Al wandelend over Broadway. 

En als ik dan aan het einde van de dag terug ben gelopen en zie dat mijn Pebble 18.649 stappen en als afstand 17.6 km aangeeft, dan haha jeeemig voel ik dat wel even in mijn benen. 

Het avond eten was ook erg lekker. Een overheerlijke cheeseburger, met lekkere frietjes erbij. Soms Is simple zoooo lekker! 

En savonds hebben we een prachtig uitzicht op het Empire State Building. Iedere avond kleurt hij anders. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s