New York (dag 2)

Vanochtend zijn we lekker een croissant(je) wezen halen op de hoek bij een van de vele kleine eetkarretjes. Als je een budget hebt zijn die eetkarretjes geweldig, want voor $1,50 heb je een flinke croissant en meer had ik niet nodig als ontbijt. Die lekker opgepeuzeld op de highline die net open was. Over de highline wandelen is heel mooi, het is een oude spoorrails die ze toegankelijk hebben gemaakt voor voetgangers, maar waarbij je de rails nog mooi kunt zien liggen. Het is 2,3 km lang en als je vroeg gaat is het heerlijk rustig en kun je echt genieten van rust, mooi uitzicht en een prachtig stukje groen in New York .

Daarna zijn we naar de Metropolitan Museum of Art, kortweg The Met geweest. Een zeer divers museum met een geweldige expositie die ik voor geen goud had willen missen!

En een prachtig uitzicht vanaf het dak.

Ik ben natuurlijk gek van de expositie, dus hier komt hij dan. Manus x Machina: Mode in het tijdperk van technologie. 

Prachtig toch? Ik vind ze echt he-le-maal geweldig! En van beroemde designers als Karl Lagerfeld, Louis Vutton, Miuccia Prada, Christian Dior en zelfs een Nederlandse ontwerpster Iris van Herpen.

We hebben daarna  met collega’s van manlief overheerlijk gegeten bij Catch! Een luxe tapas restaurant. Zie hier de foto’s.

En toen weer fijn naar het hotel. Lekker slapen, het tijdsverschil is nog steeds een beetje te merken. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s