Up, up, in the air.

Hah, vakanties, ik heb mij ingesteld op oktober, dan is ons nieuwe huis klaar (hopelijk) en dan nog niet eens echt vakantie, maar een werkvakantie 😉 het behang plakt helaas niet vanzelf aan de muur 😜. Dus nog 4,5 maand… En mijn lieve man mag ook nog tussendoor naar het buitenland voor het werk, iemand moet het toch doen. Nou ja, ik hou dat nog wel vol!
Oh oh oh oh maar wacht! Hoorde ik dat goed? Mag ik mee, mag ik mee? Oeehhh ik mag mee!! Yaaayyy! Onverwachts toch nog een vakantie! Owww happy me! Wel twee weken!? En over twee weken?!

Zo snel ook al, gauw onderdak voor de poezies regelen. Allereerste keer dat ze naar een pension gaan en zo niet leuk… Gelukkig hebben we een mooie gevonden waar we een goed gevoel bij hebben. De autorit erheen is altijd spannend… 

Dan opruimen en inpakken, er is tijd om alles schoon en netjes achter te laten. Nog een broodje eten, klaarmaken en dan onderweg met de auto. Het inchecken verliep vlot en dan is het nog anderhalf uur wachten tot we mogen boarden. Gelukkig gaat de tijd vrij vlot en voordat we het weten zitten we in het vliegtuig, bij het raam en zijn we om 17.20 onderweg. Eerst een hapje eten, wat er lekker uitzag en ook nog goed op smaak was, zo hoog in de lucht. Gemarineerde kip met mosterd, puree en groente. Salade, verrukkelijk toetje en een soort van kaasplankje in een doosje. 

En daarna ziet het eruit dat iedereen gaat slapen, behalve ik. Aangezien we terug in de tijd gaan en om 19.20 aankomen vind ik slapen niet zo’n goed idee, plus het feit dat ik niet kan slapen in een vliegtuig is dan een ‘soortvan’ fijn idee. Na een paar haperingen van het schermpje heb ik de volgende films gezien in het vliegtuig: Princess and the frog, Zootropolis, Star Wars: The Force Awakens. 

En dan zijn we er ook! Hello JFK! We zijn geland, halen de koffers op, stappen in een yellow cab en worden naar ons hotel gereden. Daar aangekomen merkte je echt dat het nachtleven van New York al begonnen was. Het hotel bruiste van leven, maar na 20 uur wakker te zijn geweest besloten we maar niet mee te doen en zijn we gelijk naar onze kamer gegaan. Na de kamer te hebben geinspecteerd, mooi ruim, heerlijk bed en een fijne badkamer, konden we eindelijk genieten van onze nachtrust.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s