Wandelen

Een lekkere duffe titel voor sommige mensen, maar die hebben dan ook nog nooit echt gewandeld en misschien nog nooit op een van de mooiste plekjes van Nederland (naar mijn bescheiden mening). En de foto’s spreken uiteindelijk wel voor zich 😊.

We lopen eerst bij ons de heuvel op en zitten dan direct in het bos! Heerlijk dichtbij de natuur (wat echt helemaal geweldig is op de insecten na, die zijn in het bos gewoon 1 tot 2 keer ’s groot als in de bewoonde wereld!!!). Het bos Is dicht begroeid en we kunnen niet verder kijken dan het pad waar we overheen lopen. Doordat het heeft geregend de hele middag Is het allemaal drassig en dampig. Dat Is ook goed te zien als we de open vlakte naderen.

image

EnΒ  dat maakt dat we in een wonderen wereld van damp en druppels wandelen.

image

image

En ik ben gek op de lucht, nooit hetzelfde en zelfs wanneer hij helemaal grijs en grauw lijkt te zijn, zie ik nog zoveel verschillende nuances dat ik daar weer enorm blij van word. De lucht van deze wandeling was verre van grijs.

image

image

image

image

image

En we kwamen deze twee reizigers tegen, op naar een nieuwe vochtige plek. De route er naar toe is niet altijd even makkelijk.

image

image

Prachtig toch?

image

Oh en aanschouw de eerste ree die niet bang van ons lijkt te zijn. Na wat gilletjes en geroep zijn we tot de conclusie gekomen dat ze ons niet interessant genoeg vindt en kunnen we vrij rond lopen en foto’s nemen.

image

image

image

Tot de volgende wandeling! πŸ˜„

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s