Een leuke verrassing na onze bruiloft!

Ik kan vaak nog zo heerlijk nagenieten van speciale momenten als onze bruiloft. Wat het dan nog extra speciaal maakt is dat na een reactie van mij op een instagramfoto van Cosmobella (het merk maakt onderdeel uit van Demetrios Bridals), ze contact zochten en vroegen of ze ons verhaal met foto’s op hun blog mochten zetten!!

Even achterover vallend op de stoel om de vraag alleen al, antwoordde ik natuurlijk ja (haha,heel herkenbaar toch)! Het verhaal (wel in het engels en anders plak je hem even in Google Translate) vind je hieronder op de site van Demetrios, enjoy!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s