Dag 1 en 2 van de 30 dagen suikervrij challenge!

Zo, ik ben van start gegaan, dag 2 zit erop en het gaat prima. Het rare is wel eerder was het vrije keus en nu voelt het als een verplichting, gek hè. Dat zal vast wel wennen, maar het viel mij wel op.

Van deze 5 bakjes mag ik er 4! Alleen zit er suiker in de boerenmetworst.

image

Toevallig aten we vanavond bij familie, maar ik heb wel van te voren even een belletje gepleegd om af te stemmen of er suiker in zat en of ik zelf wat mee zou nemen, maar de gehaktbal, aardappelen (ja, die eet ik buiten de deur wel) en een salade met ei, ui en fetakaas. Dan de dressing, waar ik gek op ben, maar overal zit suiker in. Nu zie ik biologische yoghurt staan en meng dat met wat water, hoppa, yoghurtdressing! Zo simpel kan het gelukkig ook zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s