Q-Santarun 2014 Efteling

Oh my, hij is er weer! De Q-Santarun!! Nou zal je denken jaja, er zijn er genoeg, maar niet zoals deze! Deze is namelijk in de Efteling, mijn favoriete pretpark en de enige Santarun waar ik aan meedoe! ^_^ Vanaf 16:00 zijn we in het park en lopen we naar Fata Morgana om onze kerstmanpakken op te halen en we hebben ze gelijk maar aangedaan! De wind was nogal fel en ondanks dat we ons goed aangekleed hadden, kwam een extra laagje goed van pas.
qsantarun2014087

We hebben heerlijk een Eigenheimer gegeten. Daarna zijn we op zoek gegaan naar een restaurant en Welkom had nog een mooi plekje voor ons, we hebben hier goed gegeten, heerlijke kippenragout, hazepeper en een kipspies! Daarna zijn we zelf in een pot beland bij Monsieur Cannibale en vervolgens in het donker de Vogelrok door en het altijd vrolijke Carnaval Festival! Om te eindigen met Villa Volta en Droomvlucht, mijn favoriete attractie in de Efteling! Hier een paar sfeerfoto’s van binnen (het is megamoeilijk om met je mobieltje foto’s te nemen, maar het gaat om het idee 😉 )!

qsantarun2014010

qsantarun2014016

qsantarun2014030qsantarun2014033

Zang en Gelukkig waren ook aanwezig, met een mooie stemmen en canons hebben ze ons aangemoedigd!
qsantarun2014072

En ehm ineens was zijn karretje weg! Die had hij vast weggetoverd!
qsantarun2014095

De avond viel en 20:30 kwam steeds dichterbij! Eindelijk mochten we gaan rennen! De Fakir moedigde ons aan en de Pagode waakte over ons!

qsantarun2014055

qsantarun2014054

qsantarun2014066

Onderweg was Aquanura bezig, wij mochten om de vijver heen rennen en konden zo onderweg genieten van een Stukje WinterAquanura!
Het parcours was weer anders als vorig jaar en superleuk, via het Spookslot, Aquanura en Fata Morgana, highfivend met Prinses Assepoester en de lakei, daarna Hans en Grietje, naar Joris en de Draak en De Vliegende Hollander. Om bij de Halve Maen naar links richting de Vogelrok, ondertussen highfivend met De Roden Neuzen en verder langs Monsieur Cannibale te rennen. In Het Lavenlaar schrokken de Laven wakker in hun huisjes van de voorbij denderende massa Kerstmannen/vrouwen en bij Villa Volta, Ravelijn en Droomvlucht op het plein kon je, bij de soul zingende Lichtpuntjes, nog een glaasje Glühwein drinken. Om vervolgens via het Sprookjesbos, al highfivend met Prinses Anura, de Fakir, Roodkapje en Sneeuwwitje, weer op de Brink te belanden en richting de finish bij Polle’s keuken te rennen waar de Vuurprins, Pardoes en de Sneeuwprinses al klaar stonden om je te ontvangen!

qsantarun2014117

Het was best nog wel een tochtje die 5 km in een warm/synthetisch kerstmannenpak!
Toch moest ik even goed afkoelen in Polle’s keuken onder het genot van een drankje en een pannetje brood!

qsantarun2014121

Dag Efteling, tot gauw!
qsantarun2014124

Het was een leuke verrassing dat we een medaille kregen! ^_^ En ook deze zijn in mijn hardloopplakboek gegaan! Volgend jaar weer! 😀 😀
Q-Santarun

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s