100% suikervrij in 30 dagen!

Dat was het boek wat ik voor mijn verjaardag vroeg. Zelf ben ik al een maand of 3 bezig met het minderen van suiker. In de koffie, snoepjes tussendoor, maar ook het checken van etiketten. Hoeveel suiker er in bijvoorbeeld pindakaas zit en bestaat er een suikervrije variant? Het antwoord is ja, maar dat betekent niet dat ik er extra veel van eet, want dat is juist weer slecht voor je!

image

Ik heb net hoofdstuk een uit, ik moet zeggen dat ik uit mijzelf wel al lekker op de goede weg ben! Minder moe, lekker wekelijks sporten erbij helpt ook heel goed. Het gaat over dat er overal wel suikers in zitten. Zelf in vlees, ja ook voor op de boterham! Het moet niet gekker worden. En er staan ook de redenen in dat mensen suikers eten zoals verveling, verdriet en bang om nee te zeggen.

Heb jij weleens bekeken hoeveel suikers je binnen krijgt (ook de verborgen suikers, die met andere benamingen)? En wat zou je eens kunnen schrappen? Een glas water in plaats van een glas sap/fris/cola? Ik drink nagenoeg alleen maar water, daar krijg ik het gevoel van alsof mijn lichaam helemaal gereinigd wordt, heerlijk!

Nu door met hoofdstuk 2!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s