Kookworkshop terugkomavond

Wat is het toch geweldig om na 3 kookworkshopavonden een terugkomavond te hebben! Het meest geweldige verjaardagscadeau ooit en ik merk dat ik nog meer op eten ben ga letten. Vooral dat het puur en lekker is!

De opdracht lijkt simpel, niet meer dan 5 ingrediënten, Mja, simpel.. simpel wat is simpel? Ik breek mijn poezelige hoofdje over deze vraag, eerst maar eens een mindmap maken!

image

Over sla? Ehm ja? In eerste instantie wel, totdat ik eigenlijk bedacht dat er zoveel bij sla past dat ik eigenlijk een A2 vel nodig heb! Ik maak de keuze om op te schrijven wat ik het lekkerst vind bij sla! 🙂

En nu dan de combinatie bedenken…. Ga daar naar eens aanstaan, met mijn sla… Tot ik een lekkere combi heb van Romeinse sla, die ik gebruik als bakje, mihoen of glasnoodles, zalm, sesamzaadjes en Japanse mayonaise. Heerlijk fris en echt iets waar ik heel gelukkig van word als ik dat eet.

Ik gaar de mihoen en de glasnoodles, snij de zalm in blokjes, pak de rest van de ingrediënten en ga onderweg. Daar aangekomen is het superleuk om iedereen weer te zien en gaan we van start! Ik vind het prachtig hoe iedereen op haar en zijn manier het bord heeft opmaakt!

image

En ja dat zijn 9 gangen! Iedereen had zijn eigen touch qua gerecht! Mijn gerechtje werd een beetje gepimpt, de bakjes sla lagen al klaar, de mihoen was in eerste instantie zonder mix, maar mijn favoriete chefkok maakte in notime een mix van gembersiroop, rijstazijn en sojasaus waardoor de smaakbeleving beter was, de zalm ging er bovenop en de Japanse mayonaise en geroosterde sesamzaadjes maakte het af! Ik zat aan het einde van de avond helemaal vol!

Ik kijk er heel enthousiast op terug en hoop dat we nog eens een terugkomavond er op na houden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s