Intratuin wintereditie deel 3: Christmas World

Ik wist wel dat er iets bekends was aan de grote poort bij de ingang! 😀 En nu zie ik het, ze hebben kleine delen van The Shire nagebouwd!
Mooie details en goed afgewerkt, na de miniaturen kom je hier aan bij een hobbithuis waar je doorheen kan lopen alleen is de binnenkant geen huiselijke inrichting van een hobbit, maar een sprookjesachtige droomvlucht verschijning! Deze mix en match werkt perfect voor deze setting, ik vind het geweldig om door heen te lopen (veeeeels te kort naar mijn idee 😉 ) en een loopje ( je weetwel, wanneer de muziek op repeat staat, zo’n loopje) van de muziek van Lord of the Rings, wanneer ze nog in de goede vrolijke hobbit modus zijn met hun ontbijt, 2e ontbijt en elf uurtjes :P!

DSC_8473

Kijk eens, bij binnenkomst loop je over een bruggetje, met lichtjes en bomen en schattige kabouters en het viel mij ineens op dat er zelfs een verhaaltje wordt verteld!

 DSC_8474

DSC_8477DSC_8475

De volgende ruimte laat de miniatuurhuisjes in het donker zien! Wat een prachtig gezicht, dit is ook weer zo’n plekje waar je eventjes heel ergens anders bent.

DSC_8478

Kom we lopen verder, het hobbitthema is nog verder doorgetrokken, het ziet er echt super gezellig uit als je er rond wandelt en het pleintje is echt superschattig! Alle kerstspullen zijn om eventjes naar te kijken en aan te zitten en ik wacht nog even met het mee naar huis nemen ervan, want het is nog wat te vroeg (waaaat, echt niet, maar ik heb nog zoveel! 😉 )

  DSC_8479DSC_8481

DSC_8480

En dan komen we bij de lampjes en de lichtjes, oneindig veel keuze en mogelijkheden! Je kunt hier helemaal uit je dak, ook als je de buitenkant van je huis wilt versieren.
DSC_8482
DSC_8483

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s