Wachten op Schiphol

Wat ik daar zo leuk aan vind is dat ik heerlijk kan rond wandelen door de megagrote aankomsthallen! Al die mensen langs zien lopen, al dan niet in grote haast en ik zit lekker met mijn Starbucks white café mocha (zonder slagroom! Dat moest ik ook even kwijt 😉 ) te wachten. Nog 1 dag en dan is het Halloween, hebben ze de Pumpkin Spice Latte toch niet meer…. Helemaal teleurgesteld hoor, dit jaar dus geen PSL gehad en het antwoord dat de kerstsmaken er aankomen is geen excuus!

image

Ja, dat zie je goed, ik ben vandaag Roodkapje!
Het is heel leuk om iederen keer weer een andere naam te verzinnen dan die van jezelf!

Wat mij net opvalt Is dat wanneer er een stuk hal mensen vrij is de lampen minder fel worden, zo grappig, ik dacht al waarom wordt het nou steeds zo donker haha. Wel heel slim bedacht!

Het vliegtuig is geland en mijn wachten wordt beloond en kunnen we naar huis. Waar ik helemaal blij van werd was dat mijn lief Pumpkin Spice Latte zakjes mee had genomen! Mijn dag kon niet meer stuk!!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s