Intratuin wintereditie deel 1: Christmas World

Jaren geleden zijn ze ermee begonnen en liep ik altijd verbaasd, verwonderd en betoverd door Intratuin Duiven langs de mooi opgezette skipistes en berglandschappen met prachtige huisjes, bewegende skiliften en draaiende pretpark attracties. Dit jaar hebben ze het wow-effect nog weer een beetje opgekrikt!

Bij binnenkomst in de centrale hal zie je de mooie poort al opdoemen en geeft al een gezellig wandeling-door-het-bos-gevoel en nog iets, ik kan mijn vinger er niet niet helemaal op leggen… De kerstman aan de rechterkant maakt het af, gezellig met zijn rendieren om hem heen. Ik vind de rendieren prachtig, als ik een groot huis/tuin had stonden er zeker een paar in!

DSC_8430

DSC_8432

Nadat ik door de poort doorgelopen ben zie ik een gezellige attractie voor de kinderen, het ziet eruit alsof ze ook nog een ijsbaan zouden kunnen bouwen. 😀 De kinderen vermaken zich uitstekend in de draaimolen met gezellige muziek! Ouders kunnen heerlijk zitten en er staat zelfs een koek en zopie tentje bij!

DSC_8433

 Na dit gezellige tafereeltje komen we bij de kerstbomen, de keuze is weer reuze! Voor ieder wat wils, gelukkig ben ik al voorzien ( 3 stuks nota bene 😛 ). Het ziet er weer piekfijn uit, zodat je moeite hebt met een keuze maken; kerstboom met sneeuw, zonder sneeuw, sneeuw met lampjes, zonder sneeuw met lampjes, zonder sneeuw en zonder lampjes, alleen met lampjes. Pfhew en dan ook nog verschillende lampjes, boomsoorten, groottes, guirlandes en kransen!

DSC_8435

Kom, we lopen gezellig onder de guirlandes en kransen naar de landelijke kerstafdeling.

DSC_8436

Woah, waarom is mijn huis niet groot genoeg!
Deze kerstman is geweldig! Dan maar een foto, zodat ik er nog eens naar kan kijken.

DSC_8437

Welkom op de landelijke kerstafdeling, mooie rustieke spulletjes voor in je kerstboom, of op de tafel. Je kunt hier heerlijk snuffelen inspiratie opdoen en compleet uit je dak gaan met alle mooie decoraties!

DSC_8438

DSC_8439

DSC_8440

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s